P&L AB utvecklar och säljer koncept och produkter som gör kompetensförsörjning, kompetensutveckling och utbildning effektivare.
Vi utvecklar digitala verktyg och metoder som effektiviserar kompetensstyrning och lärande.
Innovation, pedagogik och service är något som driver oss!
 

Vår mission är att

  • Vi vill ge ALLA chansen att göra ett bra jobb.
  • Vi vill hjälpa människor att göra jobbet till meningsfyllt och ett lyft i livet.
  • Vi vill hjälpa människor och företag att växa och att utveckla sin fulla potential genom att erbjuda målstyrda utvecklingsplaner för medarbetare och organisation.
 
För att behålla fokus för vad vi gör och för vem vi finns till för lever vi efter en värdegrund som heter EKO, Enkelhet, Kompetens och Omtanke.
 
EKO - Enkelhet, kompetens och omtanke!
 
P&L är glädje, nyfikenhet och lärande. Vi vill vara bäst på det vi gör genom att ständigt utveckla metoder samt tjänster och produkter som ökar människors vilja och förutsättningar att utvecklas, att lära nytt. Vi utvecklar oss själva, ständigt, både professionellt och personligt. Att vara en del i P&L-teamet innebär att du är en inspirationskälla för andra som vill utvecklas. Du blir utmanad att ständigt utveckla dina prestationer och på så sätt överträffa både dina egna och andras förväntningar.
 
E - Vi lever för att förenkla för oss själva och våra kunder.
K - Vi ser ständigt till att utvecklas för att ligga i framkant för att bidra till våra kunder.
O - Vi utgår från att alla vill och menar gott.

En P&L:are är och brinner för…

Att få andra att verkligen förstå…
Att älska att se människor och företag utvecklas är en viktig drivkraft för en P&L:are.
 
För laget och sin för sin roll…
P&L:are ser laget som viktigt. Vi vet att om vi jobbar tillsammans, med samma mål för ögonen, blir vi mer framgångsrika och vi mår bättre. Tillsammans utvecklar vi varandra och våra kunder.
 
Viljan och strävan om att utvecklas…
Vi lever för att utveckla våra kunder och deras medarbetare. Därför är det viktigt att vi själva utvecklas i rätt riktning, med tillräcklig fart. Ett bra sätt att göra detta är att varje dag reflektera över vilka lärdomar dagen har givet. Jobbigt? Inte speciellt, men däremot helt nödvändigt för att kunna upprätthålla en lärande och nyfiken attityd.
 
Ansvarstagande och engagerad…
Ett företag som ska bli riktigt framgångsrikt behöver människor som presterar på högsta nivå. Självklart är det främst individens ansvar att se till att han/hon har rätt kompetens och rätt attityd.
 

Produkt startpage 003

js 2014 bild

aj 2014 bild

tk 2014 bild

© P&L Nordic AB   |   Microsoft Partner - Gold Application Development   -   Vxl. 0451-74 44 00   -