SySTEMutvecklare

Vi är ett företag i ständig tillväxt och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Vi letar ständigt efter duktiga utvecklare och självklart är rätt kompetens viktigt men att du har eget driv, passion för det du gör och en önskan om att vi växer tillsammans över tid är minst lika viktigt.

P&L behöver fler trevliga kollegor som tycker det är viktigt att ha ett inspirerande och utvecklande jobb som systemutvecklare

P&L Nordic AB utvecklar och säljer koncept och produkter som gör kompetensförsörjning, kompetensutveckling och utbildning effektivare. Vi utvecklar digitala verktyg och metoder som effektiviserar kompetensstyrning och lärande.
Innovation, pedagogik och service är något som driver oss!

Vem vi söker

Du är en engagerad utvecklare som gillar nya utmaningar. Du håller dig uppdaterad om vad som händer i moderna plattformar och utvecklingsramverk. Som person är du flexibel, positiv, öppen, vågar säga vad du tycker och gillar att arbeta i grupp. Du drivs av att lösa problem och gillar att komma med förbättringsförslag.

Är du nyexaminerad eller har ett par års erfarenhet inom flera av dessa områden

  • C#
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft .NET
  • Microsoft MVC
  • React.js och React Native
  • Javascript

Egenskaper:

Du jobbar strukturerat och noggrant och är van vid flera parallella projekt.

P&L ställer höga krav på det vi levererar och vi söker dig som brinner för att utvecklas och strävar framåt. Vi arbetar nära våra kunder och då vi ofta leverera affärskritiska applikationer ser att du tycker om att hjälpa människor att nå sina mål.

Är du intresserad?

Skicka ansökan med e-post innehållande personligt brev och CV till jobb@pol.se.

Urval och intervjuer görs löpande, så sök snarast.

Mer information om tjänsten kan du få av Fredrik Persson, 0451-74 44 12.