Målet med denna blogg är att nyfiket undersöka olika perspektiv på vad vi alla kan göra för att göra livet på jobbet så bra och intressant som möjligt.

Vi är medvetna om att du som läser inläggen bidrar med det värdefullaste du har; din tid. Så vi lovar att göra vårt allra bästa för att du ska få nytta av den tid du lägger ned.

LearnWARE

Du lär bättre på hemmaplan!

Har ni behov av utbildning inom automation, reglerteknik, styrteknik, PLC, servoteknik, elteknik …..? Då bör ni kolla på LearnWARE. Fördelarna med datorstödd undervisning är flera.

Läs mer »
Laget före Jaget
Förebyggande Utbildning

Är ni redo för Industri 4.0?

Kompetenskraven kommer att öka framöver. Det är fakta, inte en åsikt. Många bedömare säger att framtidens arbetsliv kommer att förändras drastiskt. Enligt en rapport från

Läs mer »
LearnWARE

LearnWARE – öva i säker miljö

Att ständigt utveckla sin kompetens kräver att man går utanför sin komfortzon, ofta. Det är tyvärr inte möjligt i dagens industri, produktionen måste ju gå

Läs mer »

 

Utgångspunkten är det som MIT-professorn Peter Senge skrev för ett bra tag sedan: ”Den enda uthålliga konkurrensfördelen är en organisations förmåga att lära snabbare än konkurrenterna.”

Har du synpunkter eller idéer på teman som vi borde nyfiket undersöka maila peter.bengtsson@pol.se.